(I) Femeile izvor - mit sau realitate?


Există multe prejudecăți legate de sexualitatea feminină. Deși aparțin vieții obișnuite, există multe subiecte tabu în acest domeniu. Puține sunt femeile care sunt curioase să își descopere propria sexualitate, să-i cunoască secretele și să o îmbunătățească. Și totuși o viață sexuală activă și sănătoasă ne aduce multă fericire în viață și ne poate susține în obținerea succesului. Ejacularea feminină este unul dintre aceste tabuuri. Haideți să trecem peste prejudecăți și să explorăm împreună secretele orgasmului feminin.

Ştiaţi că şi femeile au capacitatea de a ejacula? Ştiaţi că există femei denumite "femeile izvor" care au manifestări erotice cu totul extraordinare? Care este diferenţa dintre lichidul de lubrefiere, lichidul ejaculator şi secreţiile erotice feminine excepţionale denumite în tradiţia orientală "kalas"?
 
Orgasmul vaginal este resimţit mult mai profund 


Deşi orgasmul feminin este mereu surprinzator şi extaziant, totuşi, sexologii susţin că, în general, femeile au două tipuri de orgasm de bază: clitoridian şi vaginal. În mod simplist spus, femeile îl pot avea pe unul sau pe celălalt sau o combinaţie dintre cele două. Pe lângă aceste tipuri de bază ale orgasmului, femeia poate simţi, din fericire, o multitudine de senzaţii şi stări. Aceasta face ca  într-un cuplu iubitor care practică amorul cu transfigurare şi continență amoroasă, trăirea orgasmului feminin să fie extrem de complexă şi foarte intensă şi să cuprindă uneori tot corpul, ba chiar mai mult decât atât, şi corpurile subtile energetice.

Orgasmul clitoridian are loc prin stimularea clitorisului, este foarte puternic, dar se resimte superficial şi nu în adâncime, aşa cum este resimţit orgasmul vaginal, mult mai profund şi mai amplu.  Fiecare femeie are o anatomie şi o structură specifică a organelor genitale. De aceea, pentru ca o femeie să atingă orgasmul clitoridian trebui să fie stimulată în maniera sa personală, specifică.

Orgasmul vaginal sau al punctului G sunt resimţite mai adânc, dând o senzaţie extraodinară de plăcere în întreg corpul. Punctul G este localizat în interiorul vaginului, chiar în spatele osului pubian pe partea abdominală a peretelui vaginal. La o distanță de circa 3-5 cm de la deschizătura vaginală, se remarcă faptul că ţesutul are o textură diferită, existând denivelări cu falduri mici. Acesta este buretele uretral. La femeie, el este analog prostatei de la bărbat, având aceeaşi structură a ţesutului dătător de plăcere. Cercetările actuale demonstrează că punctul G este responsabil de ceea ce se numeşte « ejacularea feminină ».  Când o femeie este foarte excitată, iar ţesutul ei erectil este plin de sânge, apare posibilitatea ca ea să ejaculeze, datorită presiunii energetice ce are loc la acest nivel. Punctul G poate fi, de asemenea, stimulat şi din afara corpului, prin masarea sau prin presiunea statică a abdomenului inferior, chiar deasupra osului pubian. Stimularea extinsă şi prelungită a ariei de sub clitoris, pe ambele laturi ale deschiderii uretrale, continuând înauntrul vaginului, incluzând şi punctul G, poate face ca femeia să trăiască orgasme intense, foarte puternice.

Unele femei foarte senzuale pot trăi orgasmul de tip cervico-uterin, prin care, datorită trăirii foarte intense, are loc o deschidere a colului uterin chiar în momentul orgasmului. Acest tip de orgasm este cel mai profund şi cel mai intens şi este asimilat cu trăiri spirituale, chiar mistice, fiind însoţit de cele mai multe ori de apariţia misterioasă a unor fluide «magice », denumite de tradiţia tantrică kalas.

Sexologii au acceptat cu greu că şi femeile ejaculează 
Sexologii au purtat foarte multe discuţii în legătură cu existenţa fenomenului ejaculator la femei. Foarte puţine femei ştiu să facă diferenţa între lichidul de lubrefiere, lichidul ejaculator şi anumite lichide care apar spontan în timpul actului amoros, pe care orientalii le numesc KALAS-uri.

Ejacularea este o secreţie clară, limpede. Nu este urină deşi femeia poate simţi ca şi cum ar fi gata să urineze, atunci când punctul G este stimulat. Unii susţin că această secreţie provine de la glandele din buretele uretral. Ea poate varia de la câţiva mililitri la mai multe ceşti. Datorită lipsei de educaţie sexuală, femeile cred uneori că au urinat, când, de fapt, ele au ejaculat.  Alţi sexologi susţin că lichidul ejaculator la femeie este un amestec format din lichid de lubrefiere, lichidul provenind din glandele parauretrale, lichidul provenind din glandele Bartholini şi o cantitate mică de urină. Deşi apare o falsă stare de satisfacţie, de cele mai multe ori, senzaţia resimţită în urma descărcării feminine este aceea de secătuire, de vlăguire, asemănătoare senzaţiilor resimţite de bărbaţi atunci când ejaculează. După o astfel de descărcare ejaculatorie, femeia se simte epuizată, deoarece pierde un potenţial energetic extrem de important. De aceea, tradiţiile orientale indică atât în cazul femeilor cât şi în cazul bărbaţilor continenţa sexuală, un procedeu prin care se stopează ejacularea și lichidul ejaculator este transmutat în energie. În urma practicării continenţei sexuale, actul amoros poate fi prelungit extrem de mult, fiind de asemenea o soluţie excelentă de menţinere a tinereţii şi frumuseţii.

Dacă ești o femeie care are trăiri intense şi orgasme extraordinare şi nu te simţi epuizată, lipsită de energie şi devitalizată după o fuziune amoroasă, înseamnă că practici în mod spontan această transmutare a fluidelor sexuale în energie. Femeile, prin natura lor, aplică în mod spontan continenţa sexuală, în comparaţie cu bărbaţii care trebuie să facă eforturi destul de mari pentru a atinge măestria în acest domeniu al sexualităţii iniţiatice.

Ce ştim despre KALAS, fluidele “magice” 

Tradiţia orientală tantrică susţine că există femei care ajung să trăiască în timpul actului amoros stări spirituale cu totul excepţionale. În astfel de cazuri apar anumite lichide specifice pe care ei le denumesc KALAS-uri. Aceste fluide au o consistenţă apoasă şi pot prezenta mirosuri parfumate (de cele mai multe ori florale). În Tantra se spune că aceste fluide nu sunt emanate de corpul femeii, ci sunt materializări ale unor energii sublime din Macrocosmos la nivelul vaginului femeii. Ele sunt datorate unor trăiri erotice extrem de intense, însoţite de o stare de înălţare şi sacralitate şi apar numai în cazul femeilor care trăiesc actul sexual-amoros într-o manieră sacră, spiritualizată.

Uneori femeilor le este greu să îşi dea seama dacă au ejaculat sau dacă au manifestat aceste fluide «magice », kalasurile. Stările ce însoţesc apariţia KALAS-urilor sunt cu totul speciale şi chiar contrare celor ce apar după ejaculare. Femeia care experimentează kalasuri trăieşte stări de iubire paradisiacă, de împlinire plenară, de satisfacţie şi mulţumire interioară profundă, şi în plus are o dorinţă mărită de a continua actul amoros.
Văzută din perspectiva unui text tantric vechi, amrita sau nectarul feminin (aşa cum sunt denumite fluidele sexuale feminine) era foarte respectat. Potenţialul sexual al corpului femeii, incluzând producerea fluidelor sexuale (secreţii sexuale, secreţii menstruale, kalas-uri), era considerat a fi un mare secret, dezvăluit numai celor iniţiaţi. Acest potenţial, combinat cu alte practici speciale, controlul circulaţiei energetice şi meditaţii asupra zeităţilor ce au ca natură fericirea şi vidul, devine în tradiţia tantrică vehiculul ce conduce la trezirea spirituală a femeii respective.
(va urma)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Undele cerebrale şi stările de conştiinţă

Înfățișări la Lumea de Dincolo

Succes și fericire pentru tine