Ce spun altii

Este o adevarată plăcere să o revăd sau să stau de vorba cu Aida. Este extrem de motivantă și investeste mult suflet în ceea ce face. În plus experiența ei m-a ajutat mereu să ies din diferitele situații de impas.Ești minunată! Continuă. Andreea M.

Imi place la Aida entuziasmul si curajul ei de a face eforturi pentru a-i ajuta pe ceilalți. Sunt putini oamenii care sunt in stare sa renunte la confortul personal pentru ajuta la transformarea altora. Dar ea își hrănește din asta fericirea și zâmbetul mereu pe buze. Astfel de oameni ne fac lumea asta mai bună și mai frumoasă. Mulțumesc. Oana D.

O cunosc de mulți ani. Dezvoltarea ei personală continuă este un element care mă atrage și mă inspiră să merg mereu mai înainte. Carmen S. 

Ca femeie este încântătoare, ca prietenă profundă și ca om deosebită și spirituală. Am mereu câte ceva de învățat de la ea. Cristian


In toate ocaziile in care am putut sta de vorba cu Aida m-au impresionat caldura sufleteasca si intelepciunea profunda pe care le-am simtit, dincolo de schimbul normal de informatii. M-as fi asteptat sa gasesc o astfel de intelepciune la o persoana mai in varsta si nu la Aida, care debordeaza de tinerete si entuziasm. Asta o diferentiaza in mod evident pe Aida de ceilalti traineri in dezvoltare personala pe care i-am cunoscut si este motivul pentru care revin de fiecare data cu mare placere la evenimentele organizate de Aida.  Dana


Comentarii

  1. Un inceput pe care de multa vreme il asteptam. Felicitari pentru aceasta initiativa frumoasa de a ne impartasi din gandurile tale, din experienta ta. Sper ca fiecare cititor sa se bucure si sa aprecieze o astfel de initiativa. Cand imi dai un interviu?
    Sa ai un blog dinamic, fascinant, asa ca o tanara leoaica ----iubirea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Undele cerebrale şi stările de conştiinţă

Ce spune neuroștiința despre dorința amoroasă

(II) Femeile izvor- mit sau realitate?