EROTISM sacru

Bucură-te din plin de orgasm 
Stiai ca statisticile spun că un act amoros durează în mod obişnuit în medie de la 3 la 15 minute? Sexologii demonstrează că femeia are nevoie de minim 15 minute pentru a ajunge la orgasm. Te mai  întrebi de ce sunt atâtea femei nefericite?
Zilele trecute vorbeam cu un prieten. Se întreaba de ce soţiei sale nu-i mai convine nimic, de ce iese ceartă din orice. Parcă orice ar face nu e bine.Ţi se pare un scenariu cunoscut? Ai  zile când nimic şi nimeni nu te mai mulţumeşte?


Alege dilatarea euforică în infinit 
Cine s-ar gândi că singura cauză, şi cea mai aproape de adevăr, a acestui comportament greu de înţeles al femeii este frustrarea, sau neputinţa ei de a ajunge la orgasm.Multe femei nu ştiu de ce uneori după ce fac dragoste, deşi a fost frumos, plăcut, totuşi parcă mai lipseşte ceva. În loc să fie fericite şi să debordeze de bună-dispoziţie, la scurt timp după aceea se ceartă cu iubitul sau cu şeful, şi nu le mai convine nimic.

Îţi dau acelaşi sfat pe care i l-am dat şi prietenului meu: acordă mai multă atenţie vieţii tale amoroase, mai multă atenţie şi mai mult timp. Împreună cu soţul sau cu iubitul tău lăsă-ţi timp pentru iubire. În iubire, energia sexuală este una dintre energiile de bază. Dacă această energie nu este respectată, ne creează probleme. Dimpotrivă, dacă o respectăm şi avem grijă de ea, această energie ne oferă generoase premii. Orgasmul este încununarea, premiul pe care o femeie care iubeşte şi este iubită îl primeşte cu încântare.
Orgasmul chiar dacă este ceva trecător, o străfulgerare care durează câteva secunde, sau cazul femeilor super senzuale minute în șir, oferă femeii o stare de fericire copleşitoare care poate să dureze zile în şir.

S-a vorbit despre orgasm ca despre o mică moarte. O moarte a indivualităţii limitate, a minţii şi a  constrângerilor de orice fel. Orgasmul oferă eliberare, libertate şi zbor.


Orgasmul poate fi definit ca o dilatare euforică în infinit, o licărire a unui aspect transcendent percepută spontan, fără efort, o stare de abandon total în iubire, o plăcere copleşitoare, o întoarcere la sursa divină din noi înşine.

Şi totuşi, de ce femeile nu îşi rezervă dreptul de a avea orgasm? Să fie datorită necunoaşterii, a lipsei de preocupare sau a unei neputinţe?
Cum credeţi că ar arăta o lume în care toate femeile ar avea cel puţin un orgasm în fiecare zi? Cu siguranţă că nu am mai vedea pe stradă feţe triste. Soarele ar fi mai strălucitor şi lumea ar fi mai fericită. Nu este ceva utopic. 

Este foarte posibil într-o lume în care fiecare femeie şi fiecare bărbat ar înţelege că orgasmul este necesar.

Osho, un maestru tantric cunoscut spunea: “Din perpectiva reproducerii biologice, orgasmul nu reprezintă o necesitate. Dar din perspectiva creşterii spirituale, el este o necesitate.” Da, orgasmul este necesar pentru ca oamenii să fie mai buni, pentru ca fericirea să predomine şi să devină un mod de viaţă obişnuit.


Fă primul pas pentru  fericirea ta

Drumul este complex, iar un mic început te poate ajuta.
1. Începe prin a te accepta şi prin a te cunoaşte cu adevărat.
2. Învaţă să fii tu sursa fericirii celor care te iubesc.
3. Învaţă să creşti iubirea în tine şi să te bucuri de fericirea celuilalt.
4. Molipseşte-i pe ceilalţi cu bucuria ta de a trăi.
5. Descoperă tot ce îţi este necesar ca să trăieşti mai intens plăcerea atunci când faci dragoste cu iubitul tău. Şi el va fi mult mai fericit la rândul său.
6. Abandonează-te în iubire, renunţă la frici şi alte oprelişti.
7. Când faci dragoste renunţă la orice inhibiție, la orice discurs mental şi bucură-te de tine, de iubitul tău, de iubire.
8. Permite-ţi să savurezi la maxim toate senzaţiile şi plăcerile unui act sexual-amoros. 

9. Focalizează-te doar în iubire şi în plăcerea de a-l simţi pe celălalt.

Orgasmele multiple te aşteaptă să te facă super-fericită!
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Undele cerebrale şi stările de conştiinţă

Ce spune neuroștiința despre dorința amoroasă

(II) Femeile izvor- mit sau realitate?