Ești și tu o Superwoman?



Există femei care sunt în același timp puternice și sensibile, își susțin familia și fac carieră, sunt mereu frumoase și îngrijite, fascinează și dăruiesc iubire în jur. Au timp și forță pentru a trece peste probleme, au curaj să îngenuncheze, să plângă și apoi să se ridice cu zâmbetul pe buze și să meargă mai departe, bucurându-se de toate provocările vieții. În mod uimitor, ele reușesc zi de zi să facă cât mai multe femei la un loc. Aceste femei sunt mici-mari eroine. Și nu sunt puține, doar că s-au obișnuit să rămână în plan secund și tăcute să-și continue tainica misiune feminină fără a face prea mult caz de asta.

Apariția spectaculară și plină de forță (deși rarisimă) a lui Superman pare a fi eclipsată de o astfel de Superwoman prezentă zi de zi pe baricadele vieții. Fără a promova vreo formă de feminism desuet, consider că o astfel de femeie merită elogii și onoruri, merită imnuri și poezii, merită respect și dragoste. De multe ori ea nu mai are timp însă să le ceară și se mulțumește doar cu bucuria venită doar din valoarea faptelor sale.

Superwoman, deși sună pompos, acest apelativ ne poate apropia cât de cât de valoarea unei astfel de femei. Căci pe lângă femeile care cer mereu totul de la ceilalți, care au mereu doar mofturi, pretenții și așteptări, care se consideră prea bune pentru lumea aceasta pentru a face ceva cu adevărat pentru ea, această Superwoman se simte bine cu ea însăși și iubește viața astfel încât o prețuiește suficient de mult ca să o valorizeze la maxim.

Multe femei pot regăsi ușor în ele însele o Superwoman ocultată. Ești și tu una dintre ele? Sau cunoști și tu cel puțin o astfel de femeie specială?

Ce o face pe o femeie să devină o Superwoman? Cum face asta? Ce secrete ascunde sau ce puteri nebănuite are? De unde are atât de mult timp să-l împartă între serviciu, gătit, copii, coafor, fitness și o mică distracție sau un hobby preferat? De unde are energie să-și susțină soții, pruncii, rudele apropiate și joburile supercomplicate? Ce magie folosește să rămână mereu frumoasă și cu zâmbetul pe buze, deși de puterile ei depind atât de multe lucruri?

Tu ce părere ai? 


Comentarii

  1. Ca un bobocel de floare
    Sa traiesti in sarbatoare
    Ca o floare inflorita
    Sa te simti mereu iubita
    Ca un fir de iarba fina
    Sa fii scaldata in lumina
    Ca o gingasa orhidee
    Sa ramai mereu femeie!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Undele cerebrale şi stările de conştiinţă

Înfățișări la Lumea de Dincolo

Succes și fericire pentru tine