Ești ceea ce gândești



Înțelepții ne avertizează că suntem ceea ce gândim. Multă lume nu înțelege de ce, care este legătura și cum se produce aceasta. Probabil că de multe ori ai fost martorul neputincios al spectacolului exuberant al propriei minți. De câte ori ți-ai propus să fii tu regizorul și să conduci acel spectacol așa cum vrei? Și de câte ori ai reușit?
Creierul tău este un instrument foarte puternic care poate fi folosit astfel încât să-ți influențeze viața în mod pozitiv sau negativ. Frecvențele creierului tău afectează ceea ce gândești, ce simți și cum reacționezi în viața de zi cu zi.

Gândește-te cum ar fi dacă ai putea să-ți influențezi creierul la voință astfel încât să îți permiți să experimentezi doar frecvențe elevate asociate cu relaxarea, fericirea, trezirea conștiinței, iubirea, atenția, compasiunea?

Așa cum creierul tău îți creează o imagine asupra realității, așa și gândurile tale îți influențează creierul. Transformând natura gândurilor tale și dându-le mereu orientări pozitive, poți literalmente să transformi modul în care creierul tău operează și implicit modul în care te simți.

Controlează conștient frecvențele creierului tău

Există câteva modalități de a lucra cu și a controla propriul tău creier. Meditația este una dintre metodele cele mai eficiente. De asemenea, posturile yoga și audierea de melodii care pot să eleveze nivelul frecvenței de vibrație a creierului. Utilizate separat sau în combinație, fiecare dintre aceste simple modalități pot să ajute imens de mult la inducerea unor unde înalte la nivelul creierului care produc reacții pozitive și implicit fericire.
Te poți folosi și de tehnici simple de gândire pozitivă, păstrând mintea focalizată și dându-i în mod constant doar orientări pozitive, optimiste.

Puterea gândirii pozitive

Este binecunoscut faptul că o gândire pozitivă creează o realitate pozitivă. Conform legii rezonanței universale atragi exact ceea ce gândești, sau primești ceea ce oferi. Emiți gânduri pozitive, vei primi pozitivism și armonie. La ora actuală este demonstrat chiar științific că gândurile pozitive creează reacții inclusiv chimice la nivelul creierului corespondente cu fericirea și buna dispoziție.

Majoritatea oamenilor are paternuri negative în subconștient. De aceea este bine să ținem cont de asta și să fim atenți cum gândurile negative influnțează nivelurile de frecvențe ale creierului într-atât încât putem să ajungem să fim triști, stresați, furioși, geloși, pesimiști.
Acesta este un cerc vicios care poate fi uneori greu de intrerupt. Să folosești muzică care să inducă frecvențe de vibrație elevate poate fi de mare ajutor, dar cel mai bine este să facem eforturi să producem o transformare radicală a modului nostru de a gândi.

Dacă poți fi conștient în fiecare zi de transformarea gândurilor negative în gânduri pozitive, obișnuințele inferioare vor fi căpăta o altă culoare o dată cu frecvențele creierului și reacțiile tale vor căpăta o direcție pozitivă. De aceea, gândurile pozitive nu numai că vor transforma energia pe care o vom atrage, ci și modul în care simțim, gândim și reacționăm în viață.

Ia-ți viața în propriile mâini

O dată ce înțelegi cum funcționează creierul tău și îl controlezi, viața ta este  în mâinile tale. Până atunci nu tu gândești, ci ești gândit. Învață să folosești gândirea pozitivă și să îți transformi continuu gândirea, orientându-o numai către zone pozitive și optimiste.
Inclusiv sănătatea ta va fi influențată în bine și buna dispoziție se va instala în viața ta permanent.

Obișnuințele nu sunt ușor de transformat și dacă întâmpini greutăți în această direcție, îți recomand să folosești tehnicile specifice de ridicarea nivelului vibratoriu la nivelul creierului, prin folosirea de sugestii subliminale pe fondul unei muzici adecvate, liniștitoare. Aceasta va permite minții conștiente să intre în repaus, lăsând ca ideile pozitive subliminale să afecteze într-un mod pozitiv și determinant subconștientul tău. Cu un efort minim vei putea să îți transformi profund subconștientul și să te bucuri ulterior de noile obișnuințe superioare, elevate care îți vor aduce mereu fericirea și bucuria în viață. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Undele cerebrale şi stările de conştiinţă

Înfățișări la Lumea de Dincolo

Succes și fericire pentru tine